En de eerste tafeltenniskampioen is… TOG 3

Het derde team van tafeltennisvereniging TOG is kampioen geworden in de vierde klasse!. Dat deden na twee 7-3 zeges kampioen geworden in de vierde klasse! Tegen TOGB en Combat was de ‘winstverdeling’ met Yoeri Toma 3, Aad van Lienden 2, Joyce van der Velde 1 beide keren hetzelfde.
Ook TOG 1is goed op weg om kampioen te worden (in de eerste klasse van de afdeling West). Promotie zou een plek in de hoogste klasse in West-Nederland betekenen, de hoofdklasse. Bij DOING in Zoetermeer werd vorige week met 8-2 gewonnen. Jeroen Hendriks won driemaal, Arthur Dukker en Ron van der Weiden tweemaal. Volgende week heeft het team nog maximaal (afhankelijk van wat concurrent Tavenu doet) vier punten nodig.
TOG 2, ook kampioenskandidaat, speelde ‘slechts’ met 5-5 gelijk bij DHC (Robert Kuiper 2, Paul Maan 0, Dennis Breevaart 2). Komende week moeten de TOG’ers tegen concurrent TTVA minimaal vier punten halen. TOG 4 doet een gooi naar lijfsbehoud in de vierde klasse. Tegen de Flamingo’s werd er met 7-3 gewonnen (Jordi Post 3, invaller Hans Groenheide 3, Mark van Kester 1). Voor TOG 5 is de titel nog mogelijk, ondanks de 8-2 nederlaag bij Alexandria’66 (Sanjay Soekhlal 1, Jos van Nierop 1). Er werd afgelopen week ook nog met 6-4 gewonnen van Diveko (Sanjay 3, Jos 1, Ruud Petschl 1).
Ook Duo 2 is titelkandidaat. Bij Kwiek was er een 3-2 zege; Marcel van der Kerkhoff en Hans Groenheide wonnen elk een enkelpartij en samen de dubbel. Duo 3 – Trefpunt 4-1 (Martijn de l’Ecluse 2, Olav Koning 1). Duo 4 verloor met 5-0 van Taveba en won met 4-1 van Xerxes (Bob van Hoek 2, Lennard Toma 1).

Jeugd
Het Salamanders/TOG jeugdteam met daarin Jeroen Groenheide won van een tweetal van HTTV. 8-2 werd het, Jeroen won een van zijn twee enkelpartijen. Salamanders/TOG 4 verloor met 2-8 van ATTC. Mikail Demir klopte een tegenstander, Bastiaan Groenheide kwam niet tot winst. Ook Salamanders/TOG 7 verloor werd 2-8. Ismaël Wanly won een enkelpartij, Jim van Noordennen en Damian Rolvers kwamen niet tot winst. De dubbel was wel voor de TOG’ers.