Weer winst voor tafeltennissers TOG: 7-3 tegen De Sprint

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

 

Het eerste team van de Maassluise tafeltennisvereniging TOG speelde zich in Brielle naar een mooie 7-3 overwinning tegen De Sprint. Brian de Leeuw (in zijn jeugd uitkomend voor De Sprint) klopte al zijn tegenstanders, Robert Kuiper (1) en Dennis Breevaart (2) voegden daar nog enkele enkelzeges aan toe. DHC – TOG 2 eindigde in 9-1. Yoeri Toma redde de eer, Joyce van der Velde en Aad van Lienden wonnen niet. TOG 3 bezocht het sterke Xerxes en verloor met 8-2, Sanjay Soekhlal en Lennard Toma wonnen elk een partij.

 

Duo 1 trof een bijzondere tegenstander: oud-TOG’er Ivar Westerholt die sinds kort namens Scyedam uitkomt in de duocompetitie. Brian de Leeuw verloor in vijf games van Ivar, Robert Kuiper klopte de oud-TOG’er in drie games! De Maassluizers verloren wel met 3-2 van de Schiedammers.

Duoteam 2 kreeg met 4-1 klop bij De Repelaer. Marcel van der Kerkhoff won eenmaal, Hans Groenheide won niet. Duo 3 (Martijn de l’Ecluse en Olav Koning) rolde Dordrecht op: 5-0 winst! Meer informatie over TOG? Kijk op www.tog-maassluis.nl.

 

Fotobijschrift: Robert Kuiper won van oud-TOG’er Ivar Westerholt (archieffoto)