Tafeltennissers TOG: van 4-2 achterstand naar 6-4 zege 

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

 

Het eerste team van de Maassluise tafeltennisvereniging TOG boog in Naaldwijk een 4-2 achterstand om in een 6-4 overwinning. Tegen SVN scoorden Dennis Breevaart (3), Paul Maan (2) en Robert Kuiper (1). TOG 1 blijft koploper.
Xerxes – TOG 2 eindigde in een 5-5 gelijkspel. Aad van Lienden en invaller Martijn de l’Ecluse wonnen tweemal, Joyce van der Velde eenmaal. Nummer een-na-laatst TOG 3 dacht te kunnen winnen van nummer laatst Reeuwijk. Niet dus. Twee van de Reeuwijkers bleven ongeslagen. Lennard Toma en Sanjay Soekhlal wonnen net geen tweede partij, ook Jos van Nierop bleef steken op één.

 

Duoteam 1 verloor bij Vriendenschaar met 3-2. Brian de Leeuw en Robert Kuiper klopten elk een andere tegenstander maar daar bleef het bij. Wel een zege voor Duo 2 dat Bernisse klopte met 4-1. Hans Groenheide en  Marcel van der Kerkhoff wonnen hun enkelpartijen maar hun collega’s uit Abbenbroek waren de betere dubbelaars.
Martijn de l’Ecluse en Olav Koning van Duo 3 klopten Taveba met 4-1, alleen Olav verloor een partij. Duo 3 doet het goed maar heeft in deze competitie te maken met een team van Combat dat nog minder punten laat liggen.

Meer informatie over TOG? Kijk op www.tog-maassluis.nl.

Foto: Dennis Breevaart : 3 zeges tegen Naaldwijkers van SVN