Tafeltennissers TOG doen goede zaken

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

 

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG blijft met nog één wedstrijd te gaan aan kop. Zeker is het kampioenschap nog niet, maar dichtbij komt het wel. Afgelopen donderdag klopten Brian de Leeuw (3), Dennis Breevaart (2) en Paul Maan (0) in Capelle aan den IJssel Pitt’75 met 6-4. Concurrent Tavenu verloor afgelopen week met 6-4. Eind deze week weten we meer.

De Treffers – TOG 2 eindigde onbeslist: 5-5. Yoeri Toma klopte al zijn tegenstanders, Joyce van der Velde en Aad van Lienden waren één Melissanter de baas. TOG 3 haalde vier punten bij Pitt’75: Lennard Toma 2, Sanjay Soekhlal 1, Jos van Nierop 1.
Bij de duoteams maken Olav Koning en Martijn de l’Ecluse (Duo 3) kans op het kampioenschap. Bij Sorry werd met 4-1 gewonnen, Olav en Martijn wonnen hun enkelspelen maar niet de dubbel. Ook bij Sorry kwam Duo 2 met 3-2 tekort. Hans Groenheide en Marcel van der Kerckhoff wonnen elk eenmaal.

Duo 1 tafeltenniste afgelopen week maar liefst driemaal en verloor even vaak met 3-2. Tegen Salamanders werd tweemaal gespeeld: Eén keer wonnen Robert Kuiper en Bart Dijkman elk een enkelpartij en de andere keer kwamen de punten van Robert en de dubbel. Bij Taveri was Dennis Breevaart eenmaal succesvol. Samen met Bart won hij ook de dubbel.

Meer informatie over TOG? Kijk op