Winnende Brian de Leeuw bezorgt tafeltennissers TOG geen zege

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Een week geleden scoorde Brian de Leeuw van het eerste team van tafeltennisvereniging TOG een hattrick, afgelopen weekend wist hij tegen koploper Gorkum knap tweemaal te winnen. Voor TOG 1 bleef het daar helaas bij. Dennis Breevaart wist zijn spannende wedstrijden niet in winst om te zetten en ook Paul Maan bleef op de nul staan. 2-8 in het voordeel van Gorkum dus.
Duoteam 2 klopte NN Rotterdam met 3-2. Hans Groenheide en Marcel van den Kerkhoff wonnen elk van een tegenstander en samen de dubbel. NN en TOG zijn met nog een vereniging kandidaat voor de titel. Voor Duo 3 geen winst tegen de buren aan de andere kan van het water: De Beer uit Rozenburg was met 5-0 te sterk voor Martijn de l’Ecluse en Olav Koning.
TOG 2 (regulier) haalde tegen TOGB slechts drie punten. Lennard Toma klopte Berkelaars, Sanjay Soekhlal eentje en Jos van Nierop niet een.

Oud-leden toernooi
TOG heeft plek voor nieuwe leden. Meer weten?  Kijk op www.tog-maassluis.nl of mail naar
bestuur@tog-maassluis.nl. Voor geïnteresseerden, oud-leden etc. heeft TOG in de planning een oud-ledentoernooi op 10 mei en de Maassluis Open op 28 september. Op een eerder moment komen tafeltennissen kan uiteraard ook.