Duoteam tafeltennissers TOG naar 4-1 zege

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Het eerste duoteam van tafeltennisvereniging TOG heeft de Pingwins uit Den Haag met 4-1 geklopt. Brian de Leeuw klopte zijn twee tegenstanders, Bart Dijkman was er eentje de baas en ook de dubbel was voor de Maassluizers. Duo 1 heeft aanstaande vrijdag nog een inhaalwedstrijd te gaan en zal deze voorjaarscompetitie als tweede of derde afsluiten.
Duo 2 kwam uit in een poule van slechts vijf teams en was al klaar, ze zijn derde geworden. Een vijfde plek is er voor Duo 3 dat de competitie winnend afsloot tegen Alexandria’66: 4-1 voor Martijn de l’Ecluse (2 zeges) en Olav Koning (1).
In de reguliere competitie bezocht TOG 1 De Treffers in Melissant, met in de gelederen de oud-TOG’ers Arthur Dukker en Ewoud van Velzen. Die twee wonnen al hun partijen, Dennis Breevaart, Paul Maan en Robert Kuiper pakten elk één punt van de derde man van De Treffers. Ewoud, die naar het oosten van het land verhuist, wordt overigens weer (recreant cq niet-spelend)lid van TOG.
Net als TOG 1 eindigt ook TOG 2 als laatste in de competitie. Bij DHC werd er door Lennard Toma (1), Jos vasn Nierop (1) en Hans Groenheide (2) met 3-2 verloren.

Wel zaal, geen zaal
Aanstaande vrijdag (Goede vrijdag) heeft TOG de beschikking over de zaal, de week erna (26 april, Koningsnacht) niet. 3 mei weer wel en het seizoen wordt op 10 mei afgesloten met een toernooi voor leden en oud-leden. Meer informatie over dit toernooi, over lid worden van van TOG etc., kijk op www.tog-maassluis.nl of mail naar bestuur@tog-maassluis.nl.

 

Fotobijschrift:  Winst voor Brian de Leeuw (links) en Bart Dijkman   (archieffoto)