Eerste nederlaag tafeltennissers TOG

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

 

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG (regulier competitie) verloor van Dordrecht met 7-3. Voor het team was het de eerste nederlaag in de najaarscompetite. Dennis Breevaart en Robert Kuiper wonnen eenmaal, Paul Maan won niet. De dubbel was voor het Maassluise team dat nog meedoet om het kampioenschap.
Duoteam 1 doet het goed. Doing werd door de koploper verslagen met 5-0 (Bart Dijkman 2, Brian de Leeuw 2). Duo 2 zorgde bij Salamanders voor het eerste wedstrijdpuntje van het seizoen. Hans Groenheide redde de eer in de met 4-1 verloren wedstrijd. Marcel van den Kerkhoff won niet.
Duo 5 verloor met 5-0 van De Treffers (Olav Koning 0, Martijn de l’Ecluse).
OTTV – TOG 2 (regulier) eindigde in 6-4. De dubbel was voor de TOG’ers en Sanjay Soekhlal, Lennard Toma en Jos van Nierop wonnen elk een enkelpartij.

 

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur), de groep spelers is begin dit seizoen inmiddels al aardig uitgebreid. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.