9-1 winst voor tafeltennissers TOG

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

 

Oké, de tegenstanders van Taverzo waren maar met twee in plaats van drie man. Drie ‘gratis’ punten voor TOG dus. Maar de andere partijen waren in de meeste gevallen ook voor de Maassluizers. Dennis Breevaart en Brian de Leeuw klopten alle twee de tegenstanders, Paul Maan eentje. Eindresultaat: 9-1 voor TOG.
TOG 2 – Het Centrum eindigde in een 5-5 gelijkspel. Sanjay Soekhlal en Lennard Toma wonnen van twee Rotterdammers, Jos van Nierop van eentje.
Robert Kuiper en Bart Dijkman van Duoteam 1 behaalden in de Olympiahal de maximale score tegen Smash Monster: 5-0. Duo 1 is koploper maar wordt op de hielen gevolgd door Twenty One Up. Duo 2 won in een gelegenheidsformatie met 3-2 van Salamanders. Invallers Yoeri Toma (2) en Joyce van der Velde (1) klopten de Wateringers.

 

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur), de groep spelers is begin dit seizoen inmiddels al aardig uitgebreid. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.