Duoteam tafeltennissers TOG ondanks verloren ‘coronadubbel’ naar winst

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

 

Het eerste duoteam van tafeltennisvereniging TOG klopte Taverzo met 3-2. Bart Dijkman won eenmaal, Brian tweemaal. Vanwege corona wordt er geen dubbel gespeeld, die wordt vervangen door een wedstrijd waarin de spelers om-en-om een game uitkomen. Leuk, maar niet ideaal voor Brian, liet hij weten; hij heeft vaak één of twee games nodig om in de wedstrijd te komen. Deze ‘coronadubbel’ ging dan ook verloren.
Duo 2 verloor met 1-4 van Doing. Joyce van der Velde zorgde voor het punt, invalster Elize Oosterberg had lang niet getafeltennist en won niet. Een iets kleinere nederlaag voor Duo 3 dat Overschie ontving. 2-3, en Hans Groenheide en Marcel van der Kerkhoff zorgden beiden voor één winstpunt.
In de reguliere competitie is het dubbelspel helemaal geschrapt en dus zijn er niet 10 maar 9 punten te verdelen. TOG 1 kwam nog niet in actie, TOG 2 wel. Thuis tegen ’t Centrum werd duidelijk dat het team nog niet zo op dreef was. Pawel Chrobak en Jos van Nierop wonnen niet, Sanjay Soekhlal eenmaal. 1-8 derhalve.

Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. En: weer vanaf september: tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.