Bedankt Harry …. succes Marcel !!

Jarenlang was Harry Veenstra actief als speler en had daarnaast een hele belangrijke rol in ons dagelijks bestuur. In verband met zijn verhuizing naar Dordrecht heeft Harry zijn bestuurstaken per 1 januari 2013 neergelegd. Helaas ….. want Harry was een buitengewoon gewaardeerd (bestuurs)lid, en graag geziene speler binnen onze club. Als wedstrijdsecretaris heeft hij afgelopen vrijdag 11 januari zijn laatste competitieboekje gepubliceerd. Heel erg veel dank daarvoor Harry. Hopelijk ontmoeten wij elkaar snel weer, wie weet in de hoedanigheid als TTV Dordrecht speler !!

Het wedstrijdsecretariaat is inmiddels overgedragen aan Marcel van den Kerkhoff. Wij zijn oprecht blij dat Marcel deze taak op zich heeft willen nemen. Klasse Marcel !!! Heel veel plezier toegewenst in het uitoefenen van deze belangrijke taak !!