Goede derde competitieronde TOG jeugd

Na de Super Saturday van vorige week, kende de jeugd van TOG opnieuw een goed weekend. Alle teams speelde een uitwedstrijd. Er werden 2 overwinningen geboekt en 2 nederlagen.

In de strijd om de derde plaats speelde TOG1 in Wateringen tegen Salamanders. Onder leiding van coach Jeroen Hendriks werd tegen deze sterke tegenstander een hele mooie 6-4 overwinning geboekt. De overwinningen werden binnengehaald door Stefano Timman (2), Eric Kok (2) en Luka Hage (1). Ook het dubbel werd gewonnen. Door deze overwinning staat TOG1 nu alleen op de derde plaats met 2 punten voorsprong op Salamanders. Een foto-impressie (webalbum) van TOG1 staat hier.

TOG2 speelde in Rotterdam tegen titelkandiaat Alexandria’66. Met coach John Koppert wisten Frenk Poldervaart (1) en Mark van Kester (1) toch heel knap een wedstrijd te winnen. Bas Vijfvinkel bleef met lege handen waardoor uiteindelijk een 8-2 nederlaag werd geleden. Vorig seizoen werd exact dezelfde uitslag tegen Alexandria behaald. Door deze twee belangrijke punten doet TOG2 nog volop mee in de strijd om de derde plaats. Volgende week tegen TOGB in Berkel volgt een interessante confrontatie met de directe belager.

Tegen VVV in Leidschendam speelde TOG3 een uitwedstrijd tegen alweer een koploper. Met coach Yoeri Toma werd helaas, maar toch verdienstelijk, met 7-3 verloren. Matthias Meester (1), Sergei Boekestijn (0) en Sander Wakker (2) zorgde hier voor de overwinningen. Met een verbeterde service en service ontvangst is er in de thuiswedstrijd wellicht kans op meer. Desalniettemin houden deze 3 punten het team in de race voor plaats 3.

TOG4 tenslotte zette de goede lijn van de afgelopen weken voort. Met een sterke 9-1 uit overwinning op het Wateringse Salamanders behield het de koppositie in de Pupillen C klasse. Onder toeziend oog van coach Ming Chu was de wedstrijd moeilijker dan de uitslag doet vermoeden. De hele jonge en getalenteerde spelers van Salamanders speelde heel sterk en waren meerdere malen dicht bij een overwinning. Uiteindelijk wisten Erwin van Opstal (3), Arend Lingsveld (2) en Tijn van der Vliet (3) toch steeds hun hoofd koel te houden op de moeilijke momenten. Met 2 punten voorsprong op het Haagse SETT lijkt de strijd om het kampioenschap zich toe te spitsen op deze twee clubs. Een foto-impressie (webalbum) van TOG4 staat hier.