Goed weekend eerste tafeltennisteams TOG

Na een nederlaag bij de start van de competitie, revancheerde het eerste duo-team van tafeltennisvereniging TOG zich afgelopen vrijdag bij Dordrecht. Robert Kuiper en Brian de Leeuw lieten geen steken vallen en wonnen met 5-0. Ook Duo 2 nam het op tegen een team van Dordrecht: Hans Groenheide en invaller Martijn de l’Ecluse (1) verloren met 2-3. Duo 3 klopte Scyedam met 4-1: Martijn de l’Ecluse 2, Olav Koning 1. Hellevoets Effect – Duo 4 (Adrie de Raaf 1, Petra de Leeuw 0) eindigde in 4-1.

Ook het eerste reguliere seniorenteam revancheerde zich van een nederlaag van de week ervoor. René Jungschläger (3), Rajender Soekhlal (2) en Martijn Kronemeijer (3) klopten Pitt’75 met 9-1. Met alleen vijfgamers afdwingen ben er nog niet, ervoer TOG 2. Sanjay Soekhlal, Elize Oosterberg en Jos van Nierop verloren met 0-10 van Diveko. Voor TOG 3 was er daarentegen, tegen Sceyedam, een 10-0 zege! Joyce van der Velden, Aad van Lienden en Dennis Breevaart zorgden daarvoor. 

Knappe en krappe zege jeugdteam 1

In de strijd om de derde plaats speelde boekte jeugd 1 tegen Salamanders een mooie 6-4 overwinning. De overwinningen werden binnengehaald door Stefano Timman (2), Eric Kok (2) en Luka Hage (1). Ook het dubbel werd gewonnen. Door deze overwinning staat TOG1 nu op de derde plaats. TOG2 tafeltenniste in Rotterdam tegen de sterke titelkandiaat Alexandria’66. Met coach John Koppert wisten Frenk Poldervaart (1) en Mark van Kester (1) knap een wedstrijd te winnen. Bas Vijfvinkel bleef met lege handen waardoor uiteindelijk een 8-2 nederlaag werd geleden. In Leidschendam speelde TOG3 tegen koploper VVV. Matthias Meester (1), Sergei Boekestijn (0) en Sander Wakker (2) verloren met 7-3.  Met een verbeterde service en serviceontvangst is er in de thuiswedstrijd wellicht kans op meer. 

TOG4 tenslotte zette de goede lijn van de afgelopen weken voort. Met een sterke 9-1 zege op het Wateringse Salamanders behield het de koppositie in de Pupillen C- klasse. De wedstrijd was lastiger dan de uitslag doet vermoeden; de jonge en getalenteerde spelers van Salamanders speelden sterk en waren meerdere malen dicht bij een overwinning. Uiteindelijk wisten Erwin van Opstal (3), Arend Lingsveld (2) en Tijn van der Vliet (3) toch op de moeilijke momenten het hoofd koel te houden. Zie ook www.facebook.com/togmaassluis.

Fotobijschrift:  Eric Kok wordt na zijn 3-0 overwinning gefeliciteerd door zijn tegenstander.