Senioren competitie van start

Ook voor de senioren is de voorjaarscompetitie weer begonnen. Er werden een aantal mooie resultaten geboekt.

Zowel TOG’s eerste reguliere als het eerste duoteam is de voorjaarscompetitie helaas met een nederlaag begonnen. Duo 1 is gedegradeerd naar de tweede klasse. Bart Dijkman (1) en Robert Kuiper (0) moesten hun meerdere erkennen in het team van Nationale Nederlanden. Duo 2 (Hans Groenheide 2, Bienahi Safik 0) klopten Shot’65 knap met 3-2. Er was een glansrijke hoofdrol voor Hans Groenheide. Bienahi viel in voor John Koppert die kampt met een ernstige knieblessure. Sterkte John !! Een 5-0 zege op Alexandria was er voor Martijn de l’Ecluse en Olav Koning van Duo 3. Duo 4 (Rudi Petschl 0, Adrie de Raaf 1) verloor van tavenu met 2-3.

TOG 1 (regulier) kreeg met 7-3 klop van het uit de derde klasse gedegradeerde DHC. René Jungschläger won tweemaal, Rajender Soekhlal eenmaal, Martijn Kronemeijer bleef met lege handen. TOG 2 debuteerde verdienstelijk in de vierde klasse: 5-5 tegen Phoenix (Sanjay Soekhlal 2, Jos van Nierop 2, Elize Oosterberg 1). Een 9-1 zege voor TOG 3. Bij ‘t Centrum wonnen Dennis Breevaart en Joyce Verwijs al hun wedstrijden. Invaller Martijn de l’Ecluse moest één zege aan de Rotterdammers laten. Zie ook http://www.facebook.com/togmaassluis.

Door: Jos van Nierop