Super Saturday TOG jeugd !!!

Alle 4 de TOG jeugdteams winnen op deze gedenkwaardige Super Saturday 2 februari 2013 hun competitiewedstrijd. Een ongekende prestatie van deze teams en hun coaches!! Het waren ook nog eens allemaal uitwedstrijden. Zie mediabericht hier of op facebook of op maassluis.nu.

Hoewel er bij publicatie van dit artikeltje nog geen inhoudelijk nieuws over deze wedstrijden bekend is (behalve TOG4), kun je op basis van de uitslagen spreken van een uniek resultaat. TOG1 wint in Den Haag van Steeds Hoger met 7-3 (Jeroen 3, Eric 2, Stefano 2). Een geweldige opsteker voor dit nieuwe team met invalcoach Ming. Dit geldt ook voor TOG2. Zij wonnen met maar liefst 8-2 van het Delftse DHC (Jordi 3, Mark 2, Frenk 2, dubbel) onder toeziend oog van coach John Koppert. Ook voor John een positieve resultaat nu hemzelf het tafeltennis onmogelijk wordt gemaakt door een ernstige knieblessure. Super mannen !! Team 3 beet, eveneens bij DHC, de spits af. Direct werd er in de allereerste competitiewedstrijd met 6-4 gewonnen. Yoeri Toma was hier de nieuwe coach en startte dus meteen met een mooie overwinning. De overwinningen werden binnengehaald door Matthias (3), Sander (2), Sergei (0) en het dubbel. Tenslotte won ook TOG4, en wel met 9-1. Tegen het sterke Scyedam lieten Luuk (3), Arend (2) en Erwin (3) er geen gras over groeien. Met overtuigende wedstrijden werden de Schiedammers opzij gezet. Pas in de allerlaatste wedstrijd kon de Schiedamse opponent een puntje binnenslepen. Ook het dubbel werd door de Maassluizers op fraaie wijze binnengehaald. Ga zo door mannen !! Zie foto’s hier.