Promotie in zicht voor senioren teams

Het gaat uitstekend met de senioren teams van TOG. Maar liefst 3 teams hebben goede kans om het kampioenschap binnen te slepen.

Het eerste senioren team (duo-competitie) heeft vrijdag in de Olympiahal haar koppositie in de tweede klasse verstevigd. Tegen Dordrecht was Brian de Leeuw twee tegenstanders de baas, Robert Kuiper (foto links) klopte er eentje en samen wonnen ze ook de dubbel. Ook Duo 2 ontving Dordrecht: Marcel van der Kerkhoff (1) en Hans Groenheide (0) verloren met 2-3. Net als Duo 1 lijkt ook Duo 3 op weg naar het kampioenschap. Olav Koning en Martijn de l’Ecluse (foto rechts) versloegen de Schiedammers van Scyedam met 5-0. Duo 4 tegen Hellevoets Effect eindigde in 3-2 (Ruud Petschl 2, Petra de Leeuw 0). 

TOG 1 (reguliere competitie) heft nog steeds een paar punten achterstand op koploper DHC. Bij Pitt’75 wonnen René Jüngslager (3), Ranjender Soekhlal (3) en Martijn Kronemeijer (1) met 7-3. Diveko tegen TOG 2 werd 9-1. Elize Oosterberg en Sanjay Soekhlal wonnnen niet, Jos van Nierop redde de eer voor het team dat zo goed als zeker degradeert. Voor TOG 3 ligt er daarentegen een kampioenschap in het verschiet: Aad van Lienden (3), Dennis Breevaart (3) en Joyce van de Velde (2) versloegen Scyedam met 9-1.

Door: Jos van Nierop, zie ook https://www.facebook.com/togmaassluis