TOG1 bij senioren en jeugd koploper

Zowel bij de jeugd als bij de senioren staan de eerste teams van TOG alleen bovenaan in hun competitie.

 

Foto: Bart Dijkman (TOG1 duo).

 

Vrijdagavond won TOG1 de thuiswedstrijd in de Olympiahal van De Sprint uit Brielle met maar liefst 5-0. Bart Dijkman en Robert Kuiper zegevierden in deze wedstrijd met maximale scores. Deze winst is een belangrijke in de strijd om het kampioenschap in de 2e duo klasse. Een dag later wist ook het eerste jeugdteam een overwinning te boeken (8-2). Door deze overwinning werd het de nieuwe koploper in de 4e klasse. Ook in de reguliere senioren competitie doet TOG1 het voortreffelijk. Mede door een fraaie 7-3 uit-overwinning op TOGB staat de Maassluise hoofdmacht op een 2e plaats met een kleine achterstand op de koploper.

Ook de senioren teams van TOG3 zijn in een boeiende strijd om het kampioenschap verwikkeld. Zowel in de reguliere als in de duo competitie zijn beide teams koploper. Deze week kwam TOG3 in de reguliere competitie uit tegen Combat uit Bleiswijk en won deze belangrijke (uit)wedstrijd fraai met 7-3 (Aad 3, Dennis 3, Joyce 1). In de duo competitie verloor TOG3 weliswaar met 2-3 (van NTTC, Nieuwerkerk a/d IJssel) maar blijft koploper. Helaas wist Olav zijn partijen niet in winst om te zetten, ook al was hij er erg dicht bij. Ook de dubbel ging verloren. Martijn de l’Ecluse kon zijn twee partijen wel in winst omzetten.

In de reguliere competitie treft TOG2 een uitermate lastige poule. Deze week werd met 9-1 verloren van het Rotterdamse Xerxes, waarbij Jos van Nierop de Maassluise eer redde. In de duo competitie draait TOG2 daarentegen heel goed mee. Ondanks het gemis van de geblesseerde John Koppert handhaaft dit duo team zich erg goed in de top-3 van de 3e klasse. Deze week werden er zeer goede zaken gedaan in Rozenburg door met 4-1 van de Beer te winnen (Hans 1, Marcel 2, dubbel). Tenslotte heeft ook het 4e duo team flink uitgehaald. In de eigen Olympiahal versloegen Petra de Leeuw en Ruud Petschl tegenstander Dordrecht met 5-0. Hierdoor klimt TOG4 naar een keurige 3e plaats in de rangschikking.