TOG trainingskamp 2013

Ook dit jaar organiseert TOG weer een trainingskamp! In navolging van het zeer geslaagde trainingskamp vorig jaar in Brielle is wederom gekozen voor een locatie buiten Maassluis. Dit keer niet in Brielle maar in ……

….. het onderkomen van tafeltennisvereniging “de Brug” in Apeldoorn. De data van het kamp zijn 23 (vrijdagavond), 24 en 25 augustus 2013. In 2004 (zie verslag hier en 2005 (zie verslag hier), hebben wij daar eerder een paar fantastische trainingskampen gehad. Inmiddels heeft deze vereniging een fonkelnieuw gebouw met alles erop en eraan (kantine, bar, keuken, wifi etc.) waarvan wij gebruik mogen maken. Heel blij zijn wij met deze kans, en ook met de prettige samenwerking met “de Brug”. Een en ander zal dus inhouden dat wij niet meer in tenten (buiten) overnachten, maar (binnen) in de zaal. Logistiek is dit dus een groot voordeel, er kunnen geen tenten meer wegwaaien en s’avonds kunnen we gezellig nog wat napraten in de kantine. Ook is Apeldoorn gelegen in een bosrijke omgeving (veluwe) waar we lekker kunnen sporten. Apeldoorn zelf is ook een zeer leuke (en grote) plaats met een gezellig centrum. Het belooft dus weer een superkamp te worden !!

Binnenkort horen jullie alle details over de inschrijving en ontvangen jullie daarna een kampboekje. Voor nu …. leg alvast de data vast in jullie agenda: 23-24-25 augustus 2013.

De kampcommissie bestaat nu uit: Frenk Poldervaart, Jeroen Hendriks en Ewoud van Velzen.