Jeroen opnieuw clubkampioen !

He did it again ! Op vrijdag 24 januari werd Jeroen voor de tweede opeenvolgende keer clubkampioen van TOG !

In een prachtige hoogstaande finale tegen Arthur Dukker won Jeroen met 3-0. De verschillen in de games waren echter minimaal: 16-14 12-10 en 13-11. Door deze knappe overwinning op zijn teamgenoot mocht hij de wisselbokaal andermaal mee naar huis nemen.

In de klasse B werd Martijn de d’Ecluse kampioen. In de finale rekende hij af met Sanjay Soekhal.

De winnaars kregen de overwinning in deze editie van de clubkampioenschappen niet cadeau. Beide moesten zich door een sterk deelnemersveld  heen slaan. Zo werd Jeroen eerder in het toernooi gedwongen om alles uit de kast halen tegen de sterk spelende Brian de Leeuw (3-2). Ook in de halve finale tegen zijn broer Martijn Hendriks moest hij tot het uiterste gaan (3-1). Martijn won in de kwartfinale wel heel knap van Ron van der Weiden. De andere halve finale tussen Brian en finalist Arthur was ook een boeiende strijd. Er waren vele prachtige slagenwisselingen tussen beide noppenspelers te bewonderen. Arthur won deze titanenstrijd met 3-1, mede door zijn enorme vastheid.

Martijn had het gedurende het toernooi ook zwaar. Zo verloor hij bijvoorbeeld in de voorrondes verrassend van de zeer sterk spelende Jordi Post (jeugdspeler) met 3-2 (en 11-9 in de vijfde). Na deze nederlaag was Martijn echter niet meer te stuiten en werd uiteindelijk via winst op Hans Groenheide (halve finale) en Sanjay (finale) de terechte winnaar in de klasse B.

Gefeliciteerd JEROEN en MARTIJN !!!

Bron foto: Jeroen op Tavenu Rabobanktoernooi 2013 (http://www.ttvtavenu.nl/rabobanktoernooi-2013)