Verslag trainingskamp 2014

Net zoals vorig jaar is ook dit jaar het TOG trainingskamp neergestreken in Apeldoorn. Bij de ttv “de Brug” was het van 22 t/m 24 augustus weer goed vertoeven. Het was een super gezellig weekend, er is veel gesport, er is veel gelachen en traditiegetrouw weer weinig geslapen. Hieronder volgt een verslag van Jeroen.

Het 3-daagse trainingskamp van TOG was weer een succes. Met 10 jeugdspelers en 4 begeleiders gingen we met een groep van 14 man naar Apeldoorn. In de zaal van ttv de brug hebben we zeer veel inzet van de mannen gezien. Op vrijdagavond stond de 1e training en de dropping op het programma. De training was gelijk al van een zeer hoog niveau. Op zaterdag stonden de 2e en 3e training op het programma en daarnaast in de middag ook nog de loop op de schaapskooi. Jill van Velzen verbeterde met een mooie tijd van 4.35 het damesrecord van 10 jaar geleden. Tijn van Vliet verbeterde het juniorenrecord naar 3.37. Jordi Post volgde op 3.39. In de avond werd er een combinatie van darten en tafelvoetbal wat gewonnen werd door het koppel Tijn van Vliet en Luka Hage. Tussendoor zorgde Ewoud voor een leuke TOG Bingo wat soms eindigde met gezichten in de zelfrijzende bakmeel. Op zondag stond het mountainbiken op het programma. Onder leiding van Aad Vijfvinkel werd er in totaal 31 km gefietst door de Veluwse bossen. Uiteindelijk werd Jordi Post winnaar van het gele klassement en Stefano Timman won de groene trui. Onze dank gaat uit naar alle jeugdspelers, en de begeleiders Aad Vijfvinkel en Martin Boekestein. (door: Jeroen Hendriks)

Zie foto’s hier.