Enerverende seizoensopening TOG jeugd

De jeugd van TOG is de najaarscompetitie begonnen met een thuiswedstrijd. En wat voor een ! De strijdlust spatte er vanaf, wat resulteerde in een groot aantal prachtige wedstrijden. Twee teams behaalde een mooi gelijkspel en twee teams verloren. TOG 5 speelde helaas niet. Lees verder hieronder.

Onder toeziend oog van coach Jeroen Hendriks eindigde de kraker tussen TOG 1 en Shot’65 1 in een verdiend 5-5 gelijkspel. Jordi Post was de grote man van de wedstrijd. Hij scoorde knap een hattrick. Mark van Kester voegde hier 2 punten aan toe. Frenk Poldervaart scoorde ondanks zeer goed spel helaas geen punten. Het dubbel Jordi/Stefano Timman bleef ook puntloos. Met deze 5-5 behaalde het Maassluise team een knap 2e klasse debuut.

Team 2 ontving het sterke Twenty-One Up uit Rotterdam. Ondanks een 9-1 nederlaag was coach John Koppert zeer tevreden over het vertoonde spel. Zowel Sven, Jeroen en Luuk speelde zeer sterk en kwamen een nog een aantal keer dicht bij winst. Met name de twee nipte 3-2 verliespartijen van Jeroen waren buitengewoon spectaculair om te zien en ook de enige winstpartij van Sven op supertalent Yakup (3-2) was van grote klasse. Debutant Luuk haalde ook een prima niveau en kwam vaak net nog te kort om games te winnen. Al met al dus een prima start voor TOG 2.

TOG 3 met Bas, Luka en invaller Tijn in de gelederen kwam ook prima voor de dag tegen het derde team van Twenty-One Up. Bas en Luka wonnen op prima wijze twee keer, en wisten ook het spannende dubbel naar zich toe te trekken met 3-2. Tijn kwam helaas net te kort om daar nog een winstpartij aan toe te voegen maar kan ook terugkijken op 3 goede wedstrijden.Tevreden coach Yoeri kon zich vinden in deze puntendeling.

Debutant TOG 4 werd in de 4e klasse overlopen door het sterke Papendrecht: 0-10. Dit team met meerdere jaren 3e klasse ervaring was een maatje te groot voor Sander, Sergei en Matthias. Hoewel Sander en Sergei nog verrassend dicht bij een winstpartij waren werd helaas toch nipt in de 5e game verloren. Een leerzame ontmoeting dus voor dit team dat nog even moet wennen aan het hogere competitieniveau.

TOG 5 moet nog even wachten op de eerste wedstrijd. De ontmoeting tegen het Delftse Phoenix kon helaas geen doorgang vinden.

Zie foto’s hier.