Jeroen en Arthur opnieuw bij laatste 8 op NK dubbel

Op zaterdag 24 januari hebben Jeroen en -de kersverse TOG clubkampioen- Arthur een hele mooie prestatie neergezet door wederom de kwartfinale te halen op de Nederlandse Kampioenschappen dubbel (D-licentie).

Jeroen Hendriks en Arthur Dukker kwamen dit jaar net als vorig jaar weer bij de laatste 8 bij de Nederlandse kampioenschappen. In de poule werd de 1e wedstrijd nog wel met 3-1 verloren maar door een knappe 3-0 zege op 2 Hoofdklassers van het Veenendaalse SKF werd er op onderling resultaat toch de kwartfinale bereikt. Na 2 uur wachten werd er gespeeld tegen het koppel Pouw/Stolwijk van Avanti, volgend seizoen uitkomend in de 3e Divisie. Na een snelle 5-2 voorsprong kwam er een dipje en stond het snel 7-11 5-11 op het bord. De 3e en 4e game waren weer voor de TOG’ers met het goede plaatsen van Dukker en het hard afmaken van Hendriks. In de 5e game werd het snel 5-2 voor de TOG’ers. Hierna ging het onverklaarbaar mis en werd het uiteindelijk 8-11 voor de latere toernooiwinnaars uit Hazerswoude.

In de enkelpoule wisten Hendriks en Dukker beide 1 wedstrijd te winnen. Dukker versloeg 1e klasser Taflijn terwijl Hendriks Carlo Karssing uit de 3e Divisie versloeg. Beide kwamen uiteindelijk op de 4e plek in de poule uit.