Moeilijke middag TOG jeugd

Zaterdag 28 februari speelde TOG met 4 teams thuis in de Parkietzaal. Tegen 4 sterke tegenstanders hadden de TOG’ers hun handen meer dan vol. Alleen team 1 won, de overige team verloren hun wedstrijden. Lees verder hieronder …

 

Team 4 speelde met super-invaller Arend Lingsveld tegen koploper TOGB uit Berkel en Rodenrijs. Dit meidenteam was duidelijk te sterk voor onze jeugdige spelers Bastiaan en Dave (… en wellicht ook te sterk voor deze competitieklasse). Arend wist wel zeer knap zijn 3 wedstrijden te winnen waardoor er een 3-7 eindstand werd bereikt.

Ook TOG 3 kreeg een koploper op bezoek: Pijnacker. TOG 3 speelde niet zijn meest gelukkige wedstrijd en kreeg een fikse nederlaag te verwerken: 2-8. Alleen Tijn wist een wedstrijd te winnen, en ook het dubbel Tijn/Sander was succesvol. Matthias en Sander waren helaas net niet succesvol in hun enkelspelen.

TOG 2 kreeg met een 3-7 uitslag ook al een fikse nederlaag op de broek. De confrontatie met het Rotterdamse FVT (2e op de ranglijst) had wel een beter resultaat verdiend volgens coach John omdat Luka, Bas en Jeroen wel prima wedstrijden speelden. Luka en Bas wonnen beide een enkelspel en ook de dubbel werd in winst omgezet.

De enige overwinning deze middag ging naar TOG 1 wat met maar liefst 8-2 won van mede-concurrent FVT. Hierdoor gaat de Maassluise formatie met een straatlengte voorsprong aan de leiding in de 2e klasse. Grote man vandaag was Jordi Post die ongeslagen bleef. Ook Marc en Frenk deden het fantastisch met elk 2 overwinningen.