Tafeltennisjeugd TOG sprokkelt punten

Geen overwinningen, wel een gezellige middag voor de tafeltennisjeugd in de Parkietzaal. En …. het competitiedebuut van Martijn van Toor (foto)!! Tevens wint Robert Kuiper het Oppertoernooi in Berkel!! Zie verslag hieronder (door Jos van Nierop) … 

De vier jeugdteams van tafeltennisvereniging TOG ontvingen afgelopen zaterdag sterke tegenstanders. Niet een team wist te winnen, en slechts drie van de twaalf TOG’ers wisten een of meer enkelpartijen te winnen. Drie van de vier TOG-teams hadden de ‘pech’ dat de teams waar ze tegen moesten uit meer dan drie tafeltennissers bestaan én in de sterkste samenstelling naar Maassluis waren afgereisd.

Koploper TOG 1 ontving DHC, dat uit vier spelers bestaat en de minst presterende thuis had gelaten. Mark van Kester en Frenk Poldervaart verloren hun enkelpartijen, Jordi Post zette juist al zijn partijen om in winst. De dubbel was ook voor TOG, dat dus met 4-6 verloor en koploper blijft. Jeugdteam 2 – Phoenix werd 1-9. Bas Vijfvinkel redde de eer tegen de koploper, Luuk Schwencke en Luka Hage kwamen niet tot winst. 2-8 was het verlies voor TOG 3 tegen ATTC (Tijn van der Vliet 2, Sander Wakker 0, Sergei Boekestijn 0). TOG 4 verloor met 0-10 van Spinmill. Dave Bosman, Sander Keur en competitiedebutant Martijn van Toor wonnen niet.

 

Senioren

De seniorencompetitie beleefde een competitievrije week. TOG speelde een verplaatste wedstrijd bij Germinal en won met 3-7: Marcel van de Kerkhoff 3, Sanjay Soekhlal 2, Jos van Nierop 2.

 

Robert Kuiper wint Oppertoernooi

TOG’er Robert Kuiper heeft in Berkel en Rodenrijs in de F-licentie het Oppertoernooi gewonnen. In de halve finale versloeg hij clubgenoot Martijn de l’Ecluse, in de finale was hij een speler van De Treffers de baas. Martijn Hendriks deed met een vijfde plek in de poule niet zulke goede zaken voor zijn leidende positie in de Superprestige, een toernooiklassement.