DUO 1 grijpt titel!

Duoteam 1 is bij Kwiek in Waddinxveen kampioen in de tweede klasse geworden. De 3-2 zege was voldoende om concurrent de Treffers voor te blijven. Brian de Leeuw en Bart Dijkman klopte elk één tegenstander en samen wonnen ze ook de dubbel. Ook Robert Kuiper maakt deel uit van het kampioensteam. 

Zonder zelf te spelen had ook duoteam 2 (Marcel van den Kerkhoff en Hans Groenheide) kampioen kunnen worden maar concurrent Taveri verzaakte tegen Taveba niet en won met 5-0 waarmee zij de titel binnensleepten. Bijna alle TOG-teams hadden de voorjaarscompetitie al afgesloten, maar dat gold – naast duo 1 – niet voor TOG 3 (regulier). Tegen NN Rotterdam stond behoud in de derde klasse op het spel. Dennis Breevaart (3), Martijn Hendriks (2) en Paul Maan (1) slaagden in hun missie en versloegen de Rotterdammers met 7-3.

Door: Jos van Nierop