Verslagje ALV 26 mei 2015

Vrijwilligers melden zich!

Robert Kuiper, Martijn de l’Ecluse en Yoeri Toma gaan bij TOG, in eerste instantie op kleine schaal, beginnen met een activiteitencommissie. Bedoeling is dat ze activiteiten naast het tafeltennis organiseren. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een avondje klaverjassen, maar andere ideeën zijn welkom.  De drie gaven ook aan actief (op scholen) deelnemers te werven voor het Scholierentoernooi dat TOG in december weer gaat organiseren. De werving en het toernooi moeten ervoor zorgen dat het ledental bij de jeugd weer gaat groeien.

De leden kwamen met de initiatieven tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen dinsdag waar Brian de Leeuw aangaf de (organisatie van) verkoop van Grote Clubactie-loten op zich te nemen.

Voor het bestuur van TOG komt de hulp als geroepen.  De vier bestuursleden stoppen veel tijd in de vereniging, en gaven aan dat ze onvoldoende tijd hebben om alles te doen wat nodig is om TOG een gezonde vereniging te laten zijn én blijven. Graag ziet het bestuur dat nog meer leden (of anderen) zich actief inzetten voor de vereniging. Bijvoorbeeld door te helpen bij de jeugdtraining, foto’s te maken tijdens toernooitjes of door af en toe iets te schrijven voor de website. 

Door de afname van leden bij de jeugd, wordt de woensdagavondtraining geschrapt. Jeugd wordt daarentegen nadrukkelijk wel welkom bij de dinsdagavondtraining in de Parkietzaal, nu vooral bedoeld voor senioren.