Zeer gezellige seizoenafsluiting met BBQ !

Vrijdagavond 29 mei heeft TOG het seizoen op een gezellige wijze afgesloten. Met een traditiegetrouw perfect georganiseerde barbecue bij John en Marian was het volop genieten geblazen. De stukken vlees hadden gretig aftrek en ook de lekkere salades, groenten, de bovenal ook de teramusi smaakte voortreffelijk. Het was erg leuk om te midden van zo’n grote gemengde groep TOG’ers het seizoen af te sluiten. John en Marian heel erg bedankt voor de SUPER-bbq en de gastvrijheid! Mede door een terrasverwarmer en paar zeiltjes tegen de regen was het toch nog mogelijk om dit buiten te organiseren bij 12°C!!! Geweldig dat jullie dit hebben willen regelen. Echt hele grote dank hiervoor. Rest ons te zeggen ….. Tot volgend seizoen TOG’ers !!! Zie foto’s hier (foto’s gemaakt door Brian).