Inschrijving trainingskamp 2015

Op 18-19-20 augustus 2015 organiseert TOG weer het jaarlijkse trainingskamp! Dit keer gaan we wederom naar ttv de Brug in APELDOORN. Inschrijven kan bij Ewoud van Velzen (velzene@gmail.com) of via de website link hier. Iedereen van TOG kan meedoen. Zie meer info hieronder …..

In 2004 (zie verslag hier), 2005 (zie verslag hier), 2013 (zie verslag hier) en 2014 (zie verslag hier) hebben wij bij ttv de Brug een paar fantastische trainingskampen gehad. Deze vereniging heeft een prachtige, nieuwe accommodatie met alles erop en eraan (kantine, bar, keuken, wifi etc.) waarvan wij gebruik mogen maken. Naast de sportzaal is ook een heel groot park met grasvelden, bomen en water waar we lekker kunnen bijkomen van het sporten. Heel blij zijn wij dat we wederom de zaal kunnen huren en natuurlijk ook met de prettige samenwerking met “de Brug”. Een en ander zal dus inhouden dat wij dus binnen in de zaal kunnen overnachten. s’Avonds kunnen we dus nog gezellig wat napraten in de kantine. Ook is Apeldoorn gelegen in een bosrijke omgeving (Veluwe) waar we uitstekend kunnen sporten. Apeldoorn zelf is ook een zeer leuke (en grote) plaats met een fantastisch centrum. Het belooft dus weer een superkamp te worden !! Zie foto’s hier.

Jullie kunnen je dus nu al inschrijven (bij Ewoud van Velzen (velzene@gmail.com) of via de website link (hier). Later ontvang je dan ook een kampboekje met het programma. Als je niet het hele programma wilt volgen, kun je natuurlijk ook 1 of 2 dagen komen.

De kamp/jeugd-commissie bestaat nu uit: Frenk Poldervaart, Bas Vijfvinkel, Luka Hage, Tijn van der Vliet en Ewoud van Velzen. Ook worden ouders gevraagd voor hulp tijdens het kamp en het vervoer (van spelers en spullen).