Positieve tweede competitieronde voor TOG jeugd

Tot winst kwamen de drie jeugdteams van TOG niet, maar er werd wel goed gespeeld en zeer veel strijd geleverd. Lees hieronder een verslag.

TOG 1 opende het seizoen uit bij Shot’65 in Zwijndrecht. Na een 4-3 voorsprong werd er toch nog met 6-4 verloren. In een bij vlagen zeer interessant duel kwamen de TOG-ers net te kort. Jordi Post scoorde 2 punten en samen met Mark van Kester het dubbel. Mark scoorde het 4e punt. Frenk Poldervaart kwam net niet tot winst (door: Jeroen Hendriks).

Bij Twenty-One Up in Rotterdam speelde zowel TOG2 als TOG3. TOG2 speelde onder coach John Koppert een goede wedstrijd. Mede op basis van strijdlust had dit team zeker meer verdiend. Een aantal partijen ging helaas nipt verloren waardoor de winst in Rotterdam bleef. Bas was de grote man aan Maassluise kant en won knap 2 enkelspelen en samen met Tijn ook het dubbel. Tijn en Luka konden geen enkelspel winnen waardoor de eindstand 7-3 werd.

TOG3 speelde naast TOG2 een puike wedstrijd. Sander, Xander en Martijn vochten voor wat ze waard waren en sleepten maar liefst 4 punten uit het vuur. Sander pakte 2 punten, en Xander en Martijn wonnen elk één wedstrijd. Dit leidde tot een 6-4 eindstand. De coach zag dat de jongens veel speelplezier en enthousiasme uitstraalde en kijkt alweer uit naar volgende week!