Maassluise jeugd maakt kennis met tafeltennis!

Foto: Gezellig drukte bij TOG alwaar een groep Maassluise kinderen kennis maakte met de tafeltennis sport (foto: Jos van Nierop).

Verslag van Jeroen Hendriks en Jos van Nierop: Op vrijdag 4 december startte TOG het “Kies voor Sport” evenement. Hierin krijgen schoolkinderen de mogelijkheid om kennis te maken met tafeltennis. Onder leiding van diverse TOG-ers verliep de 1e avond uitermate succesvol. Een leuke groep bestaande uit zowel jongens als meisjes van groep 3 tot groep 8 van diverse basisscholen uit Maassluis (ongeveer 20 kinderen), bezochten de eerste training in de Olympiahal. Na onder andere een warming-up, wat trainingsoefeningen, een balletje hoog houden en het spelen van een zo lang mogelijke rally, werd de avond afgesloten met wedstrijdjes. De jonge tafeltennissers krijgen deze maand en begin januari nog vier tafeltennislessen. Op 11 en 18 december en op 8 januari volgen nog 3 trainingen waarna op 18 januari de actie Kies voor Sport zal eindigen met een leuk eindtoernooi. Zie foto’s hieronder:

Foto’s: Jos van Nierop