TOG talenten heel goed op Pupillen-Welpen toernooi

Foto: Deelnemers van TOG aan het Pupillen-Welpen toernooi bij Alexandria’66.

Foto’s zie hier.

Zaterdag 28 mei deden Jim, Meike, Damian, Ismael en Samuel mee aan het Pupillen-Welpen toernooi, georganiseerd door Alexandria’66 in Rotterdam. Het was voor deze groep jonge talenten de eerste keer dat ze hieraan meededen. Na een lange middag tafeltennissen konden de spelers meer dan tevreden zijn! Er werd heel goed tafeltennis gespeeld, ze hebben alles gegeven en het was heel erg gezellig! Uiteindelijk was Meike zelfs dicht bij een podiumplaats, maar werd net aan 4e in de Pupillen poule. Jim werd daarin 5e en Ismael 7e. Bij de Welpen werden Samuel en Damian respectievelijk 6e en 7e. Er werd veelal gespeeld tegen (veel) sterkere tegenstanders waarvan veel werd geleerd. Er zijn duidelijk wel hele grote stappen gemaakt door deze TOG talentjes. Het was daarom in vele opzichten een TOP-middag. Hierbij ook heel veel dank naar de organisatie van het toernooi. Ruud en Raymond hebben een prima toernooi neergezet! Foto’s zie hier.