En weer winst voor TOG’s tafeltennissers

Het wordt bijna saai maar het eerste team van  tafeltennisvereniging TOG heeft weer een grote zege bijschreven aan het totaal. Overschie werd met 8-2 geklopt door Jeroen Hendriks (3), Arthur Dukker (3) en Ron van der Weiden (2). TOG won ook maar dat was tegen TTVA een zwaar bevochten 6-4. Dennis Breevaart en Paul Maan klopten elk twee tegenstanders, invaller voegde daar knap één winstpartij aan toe en ook d dubbel was voor TOG.
TOG 4 – OTTV werd 2-8 (Jordi Post 1, Mark van Kester 1). Koploper TOG 5 zag de concurrent met 9-1 winnen en klopte zelf TOGB met ‘slechts’ 6-4 (Sanjay Soekhlal 2, Jos van Nierop 2, Ruud Petschl 1).
Bij duoteam 1 liet Robert Kuiper zeer goed spel zien. Net als teamgenoot Brian de Leeuw won hij tegen Alexandria’66 tweemaal. Ook de dubbel was voor TOG dus werd het 5-0. ISV Gouda pakte maar één puntje van Duo 2 van TOG 2 (Marcel van den Kerkhoff 2, Hans Groenheide 1) dat de trotse koploper is. Duo 3 moest daarentegen z’n meerdere erkennen in Taveba (0-5, Olav Koning en Martijn de l’Ecluse). NTTC – Duo 4 werd 0-5 dankzij Bob van Hoek en Yoeri Toma.