TOG Tafeltennis: middenmoters en achterblijvers

De drie duoteams van tafeltennisvereniging TOG doen het redelijk goed in de voorjaarscompetitie. Kampioen gaan ze waarschijnlijk niet worden maar degraderen zullen ze evenmin. Duo 1 verloor met 2-3 van De Sprint. Robert Kuiper klopte een van de Briellenaren, Bart Dijkman was dichtbij maar won niet. De dubbel was wel voor de TOG’ers. Ook Duo 2 kwam uit tegen De Sprint, er werd met 3-2 gewonnen (Hans Groenheide 1, Marcel van den Kerkhoff 1 en de dubbel). Ook een 3-2 zege voor duo 3 dat Scyedam klopte (Olav Koning 1, Martijn de l’Ecluse 2).

TOG 1 (reguliere competitie) verloor met 7-3 van Gorkum. Dennis Breevaart won van twee tegenstanders, Brian de Leeuw van eentje, Paul Maan won niet. Net als TOG 2 en TOG 3 acteert het team op een ietwat te hoog niveau. TOG 2 kreeg klop van Docos met 8-2 (Yoeri Toma 1, Bob van Hoek 1, Joyce van der Velde 0). TOG 3 wist voor het eerst niet te verliezen. Tegen de Repelaer werd het 5-5 (Lennard Toma 2, Sanjay Soekhlal 2, Jos van Nierop 1).

Jeugd
Jim van Noordennen pakte namen het gecombineerde Salamanders/TOG-jeugdteam één punt. Tegen VVV werd het 5-5.