Tafeltennissers TOG 2 naar eerste zege

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

 

Het tweede team van tafeltennisvereniging TOG won afgelopen vrijdag voor het eerst: DHC werd met 3-2 verslagen. Yoeri Toma klopte al z’n tegenstanders en won met Joyce van der Velde de dubbel. Aad van Lienden speelde al z’n partijen in drieën, twee van de drie wedstrijden zette hij om in winst. TOG 3 kreeg met 1-9 klop van aanstaand kampioen Xerxes. Lennard Toma won knap van een van de sterke tegenstanders, Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop wonnen niet.
Bij duoteam 2 werd er met 3-2 gewonnen. Het had nog iets meer kunnen zijn als de goed spelende Hans Groenheide had gewonnen van de sterkste tegenstander. Dat lukte net niet. Net als Marcel van der Kerckhoff won Hans eenmaal. De dubbel was ook voor TOG.

Duo 3 (Olav Koning en Martijn de l’Ecluse) won met 5-0 van Dordrecht. Zowel duo 2 als duo 3 heeft nog kans op de titel.

Meer informatie over TOG? Kijk op www.tog-maassluis.nl.

Foto:  Joyce van der Velde en Yoeri Toma van TOG 2: winst in de dubbel (archieffoto)