Flitsende start TOG nieuwelingen

Met een overdonderende 10-0 overwinning is het debutanten team van TOG de voorjaarscompetitie gestart. Daarmee is het direct de eerste koploper in de pupillen C klasse.

Het team met voornamelijk startende competitie spelers is het 4e jeugdteam van TOG en bestaat uit Luuk Schwencke, Tijn van der Vliet, Erwin van Opstal en Arend Lingsveld. Alleen Arend heeft vorig seizoen competitie ervaring opgedaan. Net als het 3e jeugdteam komen zij uit in de pupillen C klasse. Zonder Arend in de gelederen speelde Luuk, Tijn en Erwin hun allereerste wedstrijd tegen VVV uit Leidschendam. Dit zeer jonge Leidschendamse team bood goede tegenstand maar kon niet voorkomen dat een maximale nederlaag in de Maassluise Parkietzaal werd geleden. Een paar wedstrijden werden net aan in het voordeel van TOG beslist, maar verder werd alles op overtuigende wijze door Luuk, Tijn en Erwin gewonnen: 10-0.

Tegelijkertijd speelde ook TOG 1 en TOG 2 een thuiswedstrijd. De wedstrijd van TOG 3 kon helaas geen doorgang vinden. TOG 1 debuteerde op 4e klasse niveau tegen Dordrecht 3. Het werd een fantastische  wedstrijd op het scherpst van de snede die met 7-3 verloren ging. Toch speelde Jeroen Groenheide, Luka Hage en Stefano Timman erg sterk onder toeziend oog van coach Jeroen Hendriks, en tevens kersverse clubkampioen. Er werd fanatiek gestreden voor elk punt tegen deze sterke Dortse tegenstander. Stefano (2) en Jeroen (1) zorgden voor de welverdiende 3 punten.

Net als TOG 1 speelde ook TOG 2 tegen Dordrecht. TOG 2 speelde tegen Dordrecht 4 en verloor jammerlijk met 2-8. Mark van Kester, Bas Vijfvinkel en Jordi Post speelde uitstekende wedstrijden met zeker kans op meer winstpartijen. Mark en Jordi sleepten beide een mooie overwinning uit het vuur. Ondanks de nederlaag konden de spelers en coach John Koppert terugkijken op een goed debuut in de 4e klasse. Samen met team captain Frenk Poldervaart zullen gaan zij zeker nog mooie resultaten gaan neerzetten.

Erwin van Opstal (TOG 4)

Foto: Erwin van Opstal in actie (TOG4). Foto is afkomstig van C. van Buuren.