Duo 1 na zege koploper

Duo 1 (Brian de Leeuw 2, Bart Dijkman 1) klopte Tavenu met 4-1 en is daarmee medekoploper.

Duo 2 verloor met 1-4 van Scyedam, Marcel van den Kerckhoff redde de eer. Duo 3 (Olav Koning en invaller Dennis Breevaart) liet er bij DHC geen gras over groeien: er werd met 5-0 gewonnen. Adrie de Raaf en Rudi Petsch; van Duo 4 wonnen net niet van NS Rotterdam. 3-2 werd het, voor de treinconducteurs.

TOG’s eerste reguliere seniorenteam versloeg Germinal met 8-2. Martijn Kronemeijer en Rajender Soekhlal lieten een steekje vallen, René Jungschläger met een hattrrick niet. TOG 2 ontving het sterke Smashing Maasland 1. Sanjay Soekhlal maakte het de aanvallers moeilijk maar won ‘maar’ eenmaal. Ook invaller Martijn de l’Ecluse was dicht bij twee overwinnen. Uiteindelijk moesten Sanjay, Martijn en Jos van Nierop het doen met elk één enkelzege. 3-7 dus. TOG 3 klopte het damesteam van SVN met 9-1. Joyce van der Velden (2), Aad van Lienden (3) en Dennis Breevaart (3) zorgden daarvoor. 

Zie ook: www.facebook.com/togmaassluis