TOG jeugd in supervorm

De 4 jeugdteams van TOG blijven zeer goed presteren in de competitie. Met een reeks aansprekende resultaten in de laatste serie uitwedstrijden gaan alle teams zich mengen om de bovenste 3 plaatsen in hun competitie. Een prachtig resultaat!! Hopelijk kunnen de teams deze goede lijn ook na de voorjaarsvakantie doortrekken.

TOG1 speelde onder leiding van coach Jeroen Hendriks tegen het Naaldwijkse SVN. In Naaldwijk werd het maar liefst 8-2 voor de Maassluise hoofdmacht. Stefano Timman en Eric Kok scoorde met 3 overwinningen een 100% score. Luka Hage zorgde voor de resterende 2 punten. Een fraaie overwinning voor TOG1 die daardoor in een spannend gevecht zijn verwikkeld in de strijd om de bovenste plaats.

Ook TOG2 speelde een uitwedstrijd, en wel tegen TOGB uit Berkel en Rodenrijs. Terug in de gelederen (na een operatie) speelde Jordi Post samen met Bas Vijfvinkel en Frenk Poldervaart. Het werd een spannend gevecht die uiteindelijk resulteerde in een zwaarbevochten puntendeling: 5-5. Zeer belangrijk was Jordi met 3 overwinningen. Frenk voegde daar heel knap 2 winstpartijen aan toe. Bijna was ook Bas succesvol maar moest op een haar na een de zege aan TOGB laten. Desalniettemin een prima prestatie van Bas en zijn team genoten aldus coach John Koppert!

Net als TOG2 speelde ook TOG3 in Berkel en Rodenrijs tegen TOGB. TOG speelde met in de vertrouwde opstelling met Sander Wakker, Matthias Meester en Sergei Boekestijn. Onder leiding van Yoeri Toma werd flink uitgehaald. Met een maximale score van 10-0 wonnen ze allemaal hun enkel wedstrijden en ook het dubbel. Met deze grote overwinning doet ook dit team mee in de strijd om de eerste plaatsen van de pupillen C klasse. Volgende week zaterdag zullen zij als enige TOG team nog een (inhaal)wedstrijd spelen tegen het Rotterdamse Alexandria’66.

In navolging van TOG3 is ook TOG4 een belangrijke kandidaat voor het kampioenschap in de pupillen C klasse. Met de 10-0 uit-winst op het Delftse Phoenix heeft dit team zich nog steviger op de eerste plaats genesteld. Een knappe prestatie van deze spelers die nog maar net met tafeltennis zijn begonnen. Luuk Schwencke, Tijn van der Vliet en Erwin van Opstal zorgde voor de winstpartijen onder leiding van coach Ming Chu. Gefeliciteerd met de overwinning jongens!