Nabeschouwing trainer Ming Chu


Het was mooie en spannende wedstrijd in Dordrecht!!!

Beide teams hebben goede wedstrijd laten zien en blijven vechten tot de punt…

Bij deze de nabeschouwing van de beide wedstrijden:

TOG1 speelde gelijk in een spannende onderlinge duel met mede-titelkandidaat Dordrecht3: 5-5. Het was erg spannende en hoogstaande wedstrijd tussen allerbeste teams uit de competitie. Eric Kok, Jeroen Groenheide en Luka Hage vochten als leeuwen en wisten onder leiding van coach Jeroen Henkdriks een zwaarbevochten gelijkspel uit het vuur te slepen. Alle gespeelde wedstrijd was bijna allemaal in de 5e game beslissen.

De winstpartijen komen van Eric ( 2) Jeroen (2) en Luka (1), de coach Jeroen Henkdriks was erg trots en blij van de prestatie van zijn team.. Met een kleine voorsprong op Dordrecht3 is TOG1 nog steeds de koploper in de 4e klasse – poule C.

TOG2 speelde goede en een spannende onderlinge duel tegen koploper van Dordrecht4. Jordi Post, Mark van Kester en Bas Vijfvinkel speelde onder leiding van coach John Koppert een goede en een spannende wedstrijd die uiteidelijk met 2-8 werd verloren. De winstpartijen komen van Jordi (1) en Mark (1), bij deze nederlaag was coach John Koppert erg trots van zijn team prestatie. Hij was erg onder indruk van de prestatie van Bas Vijfvinkel, hij speelde goed en bekwam wedstrijd…..