Activiteiten einde seizoen

TOG’ers kunnen dit voorjaarsseizoen, op vrijdag in de Olympiahal, nog tweemaal tafeltennissen: op 17 en 24 mei. Aanstaande vrijdag 17 mei is er eerst een handicaptoernooi. In dit toernooi spelen jeugd en senioren gemixed, waarbij rekening wordt gehouden met verschil in speelsterkte. De sterkste spelers beginnen de wedstrijden met een achterstand in punten. De zaal is open vanaf 18:30 uur, de aanvang van het toernooi is om 19:00 uur. Iedereen kan hieraan meedoen. Kom wel op tijd zodat de organisatie op tijd de poules kan indelen …!

Een week erna wordt het seizoen op 24 mei afgesloten met het Junsen-toernooi (seniorleden die met jeugdleden dubbelen) en de kampioenenhuldiging. Ook hier geldt dat de zaal open is vanaf 18:30 uur, en dat het toernooi aanvangt om 19:00 uur. Iedereen kan hieraan meedoen, maar kom wel op tijd zodat de organisatie op tijd de dubbels + wedstrijden kan samenstellen!

Het ‘echte’ seizoenslot tenslotte is op 8 juni, met een bowlingmiddag en een barbecue. Zet deze datum dus alvast in jullie agenda’s! Meer informatie bij Dennis Breevaart,d.breevaart@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Dennis Breevaart + Ewoud van Velzen