Alle eerste teams TOG koploper

Het komt niet vaak voor dat alle eerste teams van TOG meedoen in strijd om het kampioenschap. Dat is nu toch echt een feit. Naast de jeugd en de senioren (DUO), heeft ook het reguliere eerste team de koppositie in de competitie ingenomen. In de komende weken volgt de spannende ontknoping.

TOG 1 (regulier) werd vrijdagavond 5 april 2013 koploper na een sterke 7-3 zege op concurrent DHC. Martijn Kronemeijer (2), René Jungschlager (3) en Rajender Soekhlal (1) hebben goede zaken gedaan in hun titelstrijd. Ze stonden 4 punten achter op DHC, precies die 4 punten werden vrijdavond ingelopen. Dat wordt dus spannend de komende weken.

TOG 2 – Phoenix: 4-6. Hans Groenheide 2, Elize Oosterberg 1, Jos van Nierop 1.

TOG 3 is op weg naar het kampioenschap. Dennis Breevaart en Joyce Verwijs bleven tegen ’t Centrum ongeslagen, nieuwkomer (vanuit de jeugd) Bienahi Shafik won knap tweemaal en moest één partij na 16-18 (!) in de vijfde game aan de tegenstander laten. 

Op de – slechte – foto: de laatste 2 wedstrijden in het treffen van TOG 1 tegen DHC; deze 2 gingen helaas verloren).

Zie ook http://www.facebook.com/togmaassluis