Fraaie winst jeugd TOG 2

Op zaterdag 13 april 2013 speelde TOG2 een inhaalwedstrijd tegen het sterke Alexandria’66 uit Rotterdam. Het was de laatste thuiswedstrijd van TOG dit voorjaarsseizoen. TOG won de wedstrijd met 6-4.

In deze laatste thuiswedstrijd zette TOG2 de eindsprint in naar het competitie-einde. Met de derde plaats in het vooruitzicht hadden de Maassluizers nog een belangrijk doel voor ogen. Frenk Poldervaart, Jordi Post en Mark van Kester moesten het opnemen tegen de nummer 2 op de ranking: Alexandria’66. Een team dat ze inmiddels goed kennen uit vorige competities. Coach John Koppert kreeg een mooie wedstrijd voorgeschoteld met een bijzonder scoreverloop. Een 1-3 achterstand werd namelijk omgebogen in 6-4 winst. Frenk, Jordi en Mark wonnen elk 2 enkelspelen, en dat mag een zeer goed resultaat genoemd worden. Door deze overwinning kan TOG2 de 3e plaats bijna niet meer ontgaan. Een knappe prestatie dus voor deze 1e-jaars competitiespelers. Volgende week in en tegen Pijnacker is het team vastbesloten om de doelstelling te halen.