Ook eerste duo-team van TOG is kampioen

Brian de Leeuw, Robert Kuiper en Bart Dijkman van het eerste duo-team van tafeltennisvereniging TOG zijn kampioen.

Afgelopen week was er nog één puntje nodig, en daar zorgde concurrent NN Rotterdam voor; afgelopen donderdag won dat team ‘slechts’ met 4-1 van Dordrecht waarmee de TOG-titel een feit was. De thuiswedstrijd die Brian (1) en Robert (0) tegen Tavenu speelden, deed er niet meer echt toe en werd verloren: 1-4. Na het vierde jeugdteam, duo-team 3 en TOG 3 (regulier) is duo 1 dit seizoen het vierde kampioensteam van TOG.

Duo 2 sloot de competitie netjes af met een 3-2 zege bij Scyedam. Door dit resultaat blijven Marcel van der Kerkhoff (2) en Hans Groenheide (0) in de derde klasse. Kampioen Duo 3 klopte DFC me 5-0. Martijn de l’Ecluse en invaller Jos van Nierop zorgden daarvoor. Net-niet kampioen duo 4 sloot de competitie af met een4-1 zege op NS Rotterdam: Ruud Petschl 2, Petra de Leeuw 1 zege.

TOG 1 (regulier) is als tweede geëindigd. Bij Germinal werd afgesloten met een 5-5 gelijkspel. René Jungschläger klopte drie Rotterdammers, Martijn Kronemeijer eentje en Rajender Soekhlal kwam nit tot winst. TOG 2 was al gedegradeerd en had tegen kampioen Smashing Maasland weinig in te brengen. Elize Oosterberg won bijna een partij, Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop kwamen tekort. 10-0 verlies dus. klopten elk één Briellenaar. Kampioen TOG 3 eindigde de competitie met een 7-3 zege: Dennis Breevaart (3), Joyce van der Velde (2) en Aad van Lienden (2).

Zie ook http://www.facebook.com/togmaassluis en maassluis.nu