TOG DUO 1 op drempel kampioenschap

Met nog een wedstrijd te gaan, heeft het eerste duo team van TOG alle kans om het kampioenschap in de 2e klasse op te eisen. Afgelopen vrijdag 19 april 2013 had TOG1 al kampioen kunnen worden, maar de 3-2 overwinning op Alexandria’66 was net niet toereikend. Nog 1 puntje heeft TOG nu maar nodig. Volgende week gaat TOG1 (Bart Dijkman, Robert Kuiper en Brian de Leeuw) proberen om het kampioenschap binnen te halen tegen het Tavenu uit Numansdorp. 

Het reguliere eerste team van TOG lijkt  het kampioenschap zo goed als zeker mis te lopen. Een jammerlijke 6-4 nederlaag op donderdag 18 april 2013 tegen HBM/Taveri (Ridderkerk), gevolgd door een kleine 6-4 overwinning op TOGB (Berkel en Rodenrijs) een dag later, lijken vooralsnog onvoldoende om de titelstrijd met het Delftse DHC te kunnen volhouden. Tegen het Rotterdamse Germinal strijd dit team maandag voor zijn allerlaatste kans op het kampioenschap.

Reguliere competitie:

HBM/Taveri-TOG 1 6-4

TOG 1 – TOGB 6-4

De Sprint – TOG 2 7-3

DHC – TOG 3 0-10

Zie ook http://www.facebook.com/togmaassluis

Foto’s: Jos van Nierop