Ook TOG 3 senioren kampioen !

Alweer voor de derde keer dit voorjaarsseizoen is een team van TOG kampioen geworden. Naast TOG 3 (Duo) en TOG 4 (jeugd) heeft nu ook het 3e reguliere senioren team van TOG het kampioenschap opgeëist. Aad van Lienden, Joyce van der Velden, en Dennis Breevaart gaan dan ook promoveren naar de 4e klasse.

Vrijdagavond 12 april 2013 ontving TOG 3 de naaste belager op de ranglijst, het Bleiswijkse Combat. Door ziekte en vakantie van enkele spelers moest TOG daarom aantreden in een bijzondere formatie met Olav Koning en Martijn de l’Ecluse als invallers. Dennis Breevaart complementeerde het team als enige niet-invaller. Desondanks was TOG veel te sterk en wonnen deze kampioenschap-match overtuigend met 8-2. Een terechte kampioen dus in de 5e klasse met een enorme voorsprong op de nummer 2. Het team kijkt er al naar uit om volgend jaar op 4e klasse niveau te mogen spelen. Met nog 2 wedstrijden te gaan hopen Dennis en Aad hun nog ongeslagen status te behouden! TOG3 ….  van harte gefeliciteerd namens de hele club, en veel succes in de najaarscompetitie!!