Drie Westlandse tafeltennistitels naar Maassluis

De TOG’ers Jordi Post (jeugd), Martijn de l’Ecluse (4e/5e klasse senioren) en Brian de Leeuw (2e/3e klasse senioren ) hebben eerste prijzen binnengesleept tijdens de Westlandse Tafeltenniskampioenschappen op 9 mei 2013. Bij de vereniging Salamanders in Wateringen werd er op Hemelvaartsdag, afgelopen donderdag, tijdens een gezellig toernooi gestreden om de titels.

Vooral bij de jeugd was de afvaardiging van de Maassluise tafeltennisvereniging TOG groot. Naast de eerste prijs voor Jordi Post waren er tweede prijzen voor Stefano Timman, Arend Lingsveld, Luuk Schwencke en Luka Hage. Dit tot tevredenheid van de trotse coaches Joeroen Hendriks en Ming Chu. Bij de senioren was Brian de Leeuw de sterkste in de gecombineerde 2e/3e klasse. In de finale versloeg hij Naaldwijker Jeroen Vreugdenhil van SVN, die in de halve finale nipt TOG’er Marcel van der Kerkhoff klopte. De finale in 4e/5e klasse ging tussen de twee TOG’ers Dennis Breevaart en Martijn de l’Ecluse. Het werd een gelijk opgaande, spannende strijd die Martijn in zijn voordeel besliste.

Zie ook http://www.facebook.com/togmaassluis