Jeroen en Sander winnen JunSen toernooi 2013

Vrijdag 24 mei 2013 hebben Jeroen Hendriks en Sander Wakker het afsluitende JunSen toernooi gewonnen. In een erg gezellig en drukbezocht eindtoernooi wonnen ze in de finale nipt van Ruud Petschl en Mark van Kester.

Het toernooi werd gespeeld met 22 dubbels die net voor aanvang van de wedstrijden werden geformeerd. In totaal deden 10 senioren leden en 14 jeugd leden mee. De dubbels Jeroen/Jordi en Eric/Stefano waren hier een volledig junioren dubbel, de overige dubbels bestonden allemaal uit een senior en een jeugdlid. De dubbels speelden in twee 6-kampen voor een plaats in de vervolgronde. Na een mooie en spannende strijd tussen de redelijk evenwichtige dubbels werd een prachtige vervolgronde gespeeld met als inzet de einddrankschikking. De uiteindelijke finale werd gespeeld door Sander Wakker/Jeroen Hendriks en (heel verrassend) Mark van Kester/Ruud Petschl. Het werd een close finale die op fraaie wijze met 3-1 werd gewonnen door Sander en Jeroen. Het was voor Jeroen tevens de derde TOG finale dit jaar (clubkampioenschappen, dubbel en JunSen). Dit keer won hij dus als clubkampioen zijn tweede hoofdprijs. Voor Sander was het ook al weer zijn tweede hoofdprijs na het winnen van de C-clubkampioenschappen. Een goed jaar dus voor dit gouden dubbel! 

De eindstand is:

1- Jeroen Hendriks / Sander Wakker

2- Ruud Petschl / Mark van Kester

3/4- Dennis Breevaart/Matthias Meester en Jos van Nierop/Luka Hage