Operatie aan knie John Koppert zeer goed verlopen!

John is onlangs met succes geopereerd aan zijn knie en is nu volop aan het revalideren. Dit gebeurt met veel oefeningen en een gedoseerde belasting. Zoals altijd is John uiterst positief en optimistisch, en voelt zich “kiplekker” sinds de ingreep.

Zaterdagavond 8 juni op de BBQ kunnen jullie  het allemaal zelf zien !!

 

Hier volgt een verslag ….

 

 Foto: John Koppert (1 juni 2013)

Zoals jullie allemaal wel weten heeft John Koppert al enige tijd last van een ernstige knieblessure. Inmiddels is John succesvol aan zijn geblesseerde knie geopereerd. Nu de operatie achter de rug is, is vastgesteld dat er toch meer schade was dan ze gedacht hadden.

Er is een meniscus verwijderd, de andere gedeeltelijk verwijderd, achterste kruisbanden weefsel behandeld, het kniegewricht was meer weggesleten en beschadigd dan ze hadden verwacht, en er zaten ook lossen stukjes achter, en die zijn ook verwijderd. Ze hebben in de knie  gaatjes geboord om nieuw bot groei te stimuleren. Pffff …. het is allemaal niet niks ….

Door deze complicatie mag hij de knie de eerste 4 weken maar met 10% belasten. John zal dus de eerste 4 weken op krukken moeten lopen.

Daarna volgt een controle, en dan hoort hij wat de rest van de revalidatie in gaat houden.

Voor de rest voelt John zich kiplekker !!

John … namens heel TOG wensen wij jouw alle sterkte toe in het revalidatieproces en hopen je snel weer op de club te zien !!!!!