Fantastische seizoenafsluiting met bowlen en BBQ !

Zaterdag 8 juni 2013 heeft TOG het voorjaarsseizoen op gepaste wijze afgesloten. ’s Middags werd in Vlaardingen gebowld en ’s avonds gebarbecued bij John en Marian. Het werd een hele gezellige en zonnige dag en dus een perfecte afsluiting van een mooi tafeltennisjaar.

’s Middags werd 2 uur lang fanatiek gebowld door zo’n 20 TOG’ers bij Dok99 in Vlaardingen. Zowel senioren als jeugd deden hieraan mee. Het niveau lag (soms) hoog met scores van boven de 140 -door bijvoorbeeld Martin en Jeroen-. Ook op de bowlingbaan was dus wel degelijk enige vorm van competitie te bespeuren! Maar bovenal was het gezelligheid troef! De vele onmogelijke scores, afleidingstechnieken en “technische” hoogstandjes waren vaak hilarisch.

Na het bowlen ging het feest vrolijk verder bij John en Marian. Met een perfect georganiseerde barbecue in een zonovergoten tuin was het volop genieten geblazen. De stukken vlees hadden gretig aftrek (zeker bij de hongerige jeugd) en ook de lekkere salades, stokbroodjes, fruit, tomaten etc. smaakte voortreffelijk. Het was erg leuk om te midden van zo’n grote gemengde groep TOG’ers het seizoen af te sluiten. John en Marian heel erg bedankt voor de SUPER-bbq en de gastvrijheid! Martijn ….. bedankt voor de overheerlijke salade, en Dennis …. geweldig dat je deze afsluiting hebt georganiseerd. Tot volgend seizoen TOG’ers !!!