Vandaag: Bowlen en BBQ

Hier nog even de laatste informatie met betrekking tot dit jaarlijkse spektakel!!

Senioren:

Bowlen bij DOK99 om 14:45 aanwezig op de Anna van Saksenweg 1 in Vlaardingen

Wij zullen hier 2 uur gaan bowlen de club betaald 1x een drankje en er wordt voor bittergarnituur gezorgd. Na het bowlen zijn wij welkom bij John Koppert op de logger 14 in Maassluis (John weer bedankt voor je gastvrijheid!) Willen de gene zonder vervoer dit onderling via carpooling oplossen? 

Jeugd:

Willen jullie per fiets naar de Olympiahal komen? Wij zullen hier om 14:15 verzamelen om vervolgens om 14:30 te vertrekken richting DOK99. Ik kan er zelf 3 meenemen ik zoek dus nog rijdende ouders voor 7 jeugdleden graag verneem ik per mail wie er wil rijden? Om 17:15 zullen wij de jeugd weer afzetten bij de Olympiahal vervolgens kunnen zij per fiets naar John gaan. Kiezen jullie ervoor je kind niet per fiets naar de Olympiahal te laten komen dan vraag ik jullie zelf vervoer te regelen naar John voor de BBQ.

Willen jullie iets lekkers meenemen naar de BBQ? (Cluuc maakt zijn beroemde aardappelsalade!!) Schroom je niet we kunnen altijd wel iets gebruiken!

Met vriendelijke groet,

Dennis Breevaart (Penningmeester TTV TOG Maassluis)