Tafeltennissers TOG (eindelijk) naar derde klasse

Tweede, tweede en weer tweede. Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG (in de reguliere competitie, zie foto) haalde het de afgelopen seizoenen steeds net niet. In de vierde klasse troffen ze steeds een team dat sterker was. Rajender Soekhlal en Martijn Kronemeijer draaiden prima mee in die vierde klasse en René Jungschläger was met zijn hoge winstpercentage eigenlijk heel erg toe aan de derde klasse. Dat gaat er dit seizoen van komen. Hoewel TOG dus geen kampioen werd, heeft de tafeltennisbond (deze keer) de aangevraagde keuzepromotie ingewilligd. Het team begint op vrijdag 13 september met een uitwedstrijd bij HBM-Taveri. TOG 2 en TOG 3 komen resp. uit in de vierde en vijfde klasse.

Duo-team 1 (Robert Kuiper, Brian de Leeuw, Bart Dijkman) keert na het kampioenschap van afgelopen voorjaar weer terug naar het hoogste niveau in de duo-competitie: de eerste klasse. Vrijdag 13 september start het team thuis tegen de Repelaer. Duo-teams 2, 3 en 4 spelen resp. in de derde, derde en zesde klasse.

door: Jos van Nierop