Tafeltennissers TOG 3 kampioen

Foto (vlnr): Matthias Meester, Bas Vijfvinkel en Tijn van de Vliet (jeugdteam 3)

Het derde (reguliere) team van tafeltennisvereniging TOG is kampioen in de vijfde klasse. Het team hoefde afgelopen week zelf niet meer te spelen, concurrent Phoenix moest met 9-1 winnen bij Diveko maar verloor met 4-6.  Sanjay Soekhlal, Elize Oosterberg, Jos van Nierop en de invallers Hans Groenheide en Bob van Hoek zijn dus kampioen.  GEFELICITEERD !!!

TOG 1 was al gedegradeerd en sloot de competitie af met een nette 4-6 tegen NTTC. René Jungschlager klopte twee tegenstanders, Martijn eentje en samen wonnen ze de dubbel. Rajender Soekhlal kwam niet tot scoren. Opvallend: degradant TOG was deze competitie de enige die van kampioen Taverzo won. Voor TOG 2 was er niets meer te winnen of te verliezen behalve de eer. Dennis Breevaart liet zich tegen SVN van zijn sterkste kant zien en won tweemaal (Aad van Lienden en Martijn de l’Ecluse wonnen niet). 2-8 dus in het voordeel van de Naaldwijkers die supporters hadden meegenomen omdat het team bij 9-1 winst kampioen kon worden. Bij 8-2 moeten nu de onderlinge resultaten met de concurrent worden bekeken.
Duoteam 1 degradeert uit de eerste klasse. Afgelopen vrijdag verloren Bart Dijkman (0) en Brian de Leeuw (1) met 4-1 bij Scyedam. Ook duo 2 verloor met 1-4. Tegen Gorkum redde Marcel van der Kerkhoff de eer. Hans Groenheide kwam niet tot winst.
Net als duo 2 handhaaft ook duo 3 zich in de derde klasse. Martijn de l’Ecluse (2) en invalster Joyce van der Velden (1) waren Shot’65 de baas. Duo 4 moest zijn meerdere erkennen in Smashing’86. Nieuwkomer Barry Voeten speelt steeds beter maar won niet, Ruud Petschl won eenmaal: 1-4 verlies voor TOG dat degradeert maar weer een plek in de zesde klasse aanvraagt.

Jeugdcompetitie

Pijnacker – TOG 1 eindigde in 8-2. Luka Hage en Stefano Timman kwamen niet tot winst, Eric Kok tweemaal. TOG 2 (Frenk Poldervaart (2), Mark van Kester (0) en Jordi Post (2)) hield Avanti op 5-5. TOG 3 klopte in Numansdorp Tavenu met 7-3: Bas Vijfvinkel en Tijn van der Vliet wonnen al hun partijen, Matthias Meester klopte één tegenstander. TOG 4 trof kampioen FVT en verloor met 9-1. Sergei Boekestijn redde de eer, Sander Wakker en Sven Terlaak wonnen niet.